El pas del temps en els animals

16 des. 2015 Autor: MGL | Desat a: Notícies

Les mascotes, com els humans, han vist augmentar la seva mitjana de vida gràcies a la medicina. En el cas de les mascotes les millores en cures veterinàries i les millores nutricionals han permès aumentar l’esperança de vida. Però els anys passen per tots. A mesura que passen els propietaris poden notar una disfunció cognitiva en el seu animal que pot indicar pèrdua d’habilidesa mental.

És molts difícil diagnosticar amb precisió els gossos o els gats de senilitat o demència, tot hi així, el seu cervell té similituds amb el cervell humà. Si la vostra mascota mostra alguns dels següents símptomes, és aconsellable que visiteu el veterinari.

Símptomes

 Escriu una resposta

Zoològic Badalona Veterinària

Hores concertades, per a la seva comoditat (de dill. a div. de 10 a 14h i de 16:30 a 20:30h, i dissabt. al matí de 10 a 14h).

Adreça:
C/De la conquista, 74
08912 BADALONA (Barcelona)

Telèfon: 933 885354
Consultes per telèfon, només fora
d'horari de la clínica, al mòbil:
608 738637

a/e: veterinari@zbv.cat

El més popular

  • No trobat

Darrers comentaris

  • No hi trobo rés