A Japó hi haurà més gats que gossos

27 oct. 2015 Autor: MGL | Desat a: Notícies

Fins fa ben poc els gossos eren la mascota més popular a Japó però segons la Japan Pet Food Association, d’aquí poc ho deixaran de ser. La població de gats puja com l’escuma i la de gossos ha quedat estancada als 10’35 milions. Si res canvia, abans que acabi l’any els gats seran la mascota per excel·lència del país.

||asahi.com

||asahi.com

Els motius que dóna l’Associació japonesa són la molèstia que els provoca a la gent gran haver de treure a passejar el gos. A més, els animals de companyia que es van comprar/adoptar durant la dècada dels 90 es troben al final dels seus cicles de vida. En contraposició, els gats són animals fàcils de tenir, ja que no és necessàri portar-los a passejar.

Els mitjans de comunicació també han estat molt influents en la creixent popularitat dels felinsEscriu una resposta

Zoològic Badalona Veterinària

Hores concertades, per a la seva comoditat (de dill. a div. de 10 a 14h i de 16:30 a 20:30h, i dissabt. al matí de 10 a 14h).

Adreça:
C/De la conquista, 74
08912 BADALONA (Barcelona)

Telèfon: 933 885354
Consultes per telèfon, només fora
d'horari de la clínica, al mòbil:
608 738637

a/e: veterinari@zbv.cat

El més popular

  • No trobat

Darrers comentaris

  • No hi trobo rés