Les vacances d’estiu i els animals

8 jul. 2015 Autor: MGL | Desat a: Notícies

Segur que en breus molts de vosaltres us prendreu uns dies de vacances i aprofitareu per fer una escapada. Cal que planifiqueu amb temps si voleu / podeu viatjar amb la vostra mascota. En el cas que NO sigui possible, recordeu que existeix una alternativa a les residències canines, per exemple aquesta web. Per un preu mòdic tindreu el vostre animal acompanyat durant les vacances.

Si decidiu emportar-vos l’animal de vacances és necessari que mireu amb temps les condicions de les companyies aèrees i navals. Si aneu amb cotxe, us recomanem aquest article que parla de la seguretat vial en animals.

A l’estiu, els gats i els gossos també tenen calor i també suen. El veterinari us aconsellarà què fer per evitar els temuts cops de calor.

MOLT IMPORTANT: ens agradaria no haver de fer aquest recordatori però malauradament a Espanya cada tres minuts s’abandona un animal de companyia. La crisi ha augmentat aquestes xifres i les protectores d’animals estan desbordades. Per això us demanem que davant les setmanes estiuenques valoreu l’opció de residències canines, passejadors, amics o familiars. Qualsevol cosa abans d’abandonar la teva mascota.

Des de Zoològic Badalona Veterinària  us desitgem molt bon estiu!

 

Recordeu que també ens podeu seguir a les xarxes socials:

FACEBOOK: Zoològic Badalona Veterinària

TWITTER: @zbvetEscriu una resposta

Zoològic Badalona Veterinària

Hores concertades, per a la seva comoditat (de dill. a div. de 10 a 14h i de 16:30 a 20:30h, i dissabt. al matí de 10 a 14h).

Adreça:
C/De la conquista, 74
08912 BADALONA (Barcelona)

Telèfon: 933 885354
Consultes per telèfon, només fora
d'horari de la clínica, al mòbil:
608 738637

a/e: veterinari@zbv.cat

El més popular

  • No trobat

Darrers comentaris

  • No hi trobo rés