Buddy: el gos retingut a l’aeroport del Prat

21 juny 2015 Autor: MGL | Desat a: Notícies

Heu escoltat als mitjans la història del gos Buddy? Segurament que sí, però us en fem un petit resum. L’animal va arribar a l’aeroport del Prat de Barcelona procedent d’Estats Units. Va haver de passar els controls pertinents per la seva entrada a la Unió Europea: comprovació del micro-xip, cartilla de vacunació etc. L’animal tenia tots els papers en regla però els responsables de la frontera no podien verificar el micro-xip. Davant d’aquesta impossibilitat, les opcions passaven per tornar l’animal al país d’origen o sacrificar-lo.

Doncs bé, unes 80.000 persones van firmar la petició a Change.org per deixar sortir el petit Buddy de l’aeroport. Sembla que la petició va ser escoltada i després de 21 dies en aïllament, els Serveis Veterinaris Oficials del PIF (Puesto Inspección Fronterizo)  van autoritzar identificar el gos amb un microxip, vacunar-lo contra la ràbia i deixar-lo en quarentena en una protectora d’animals.

Font: El País

Font: El País

Tot i que aquesta història ha tingut un final feliç, cal recordar el paper fonamental dels veterinaris a l’hora d’identificar correctament els animals de companyia. La implantació del micro-xip és un element clau quan es vol viatjar amb l’animal.

Recordeu que també ens podeu seguir a les xarxes socials:

FACEBOOK: Zoològic Badalona Veterinària

TWITTER: @zbvetEscriu una resposta

Zoològic Badalona Veterinària

Hores concertades, per a la seva comoditat (de dill. a div. de 10 a 14h i de 16:30 a 20:30h, i dissabt. al matí de 10 a 14h).

Adreça:
C/De la conquista, 74
08912 BADALONA (Barcelona)

Telèfon: 933 885354
Consultes per telèfon, només fora
d'horari de la clínica, al mòbil:
608 738637

a/e: veterinari@zbv.cat

El més popular

  • No trobat

Darrers comentaris

  • No hi trobo rés