Cas de ràbia a França

2 juny 2015 Autor: MGL | Desat a: Notícies

Des del Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona ens han notificat que s’ha detectat un cas de ràbia a França. La font del cas de ràbia ha estat l’entrada irregular al país d’un gos de raça Bull Terrier.

Atesa la proximitat geogràfica de Catalunya, la Direcció del Servei de Prevenció en Salut Animal del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat de Catalunya està treballant en una nova Ordre. Aquesta, segons l’organisme oficial, “es troba en els darrers tràmits previs a la seva publicació i establirà la vacunació antiràbica obligatòria a Catalunya”.

Així doncs, veiem convenient recordar que pregunteu als veterinaris sobre tots els tràmits que s’han de seguir en cas de viatjar a un país que no sigui de la Unió Europea. D’aquesta manera es podrà evitar la difusió de malalties potencialment transmissibles a l’home i a d’altres animals, especialment en aquesta època de l’any en que s’incrementen considerablement els viatges amb mascotes

Recordeu que també ens podeu seguir a les xarxes socials:

FACEBOOK: Zoològic Badalona Veterinària

TWITTER: @zbvetEscriu una resposta

Zoològic Badalona Veterinària

Hores concertades, per a la seva comoditat (de dill. a div. de 10 a 14h i de 16:30 a 20:30h, i dissabt. al matí de 10 a 14h).

Adreça:
C/De la conquista, 74
08912 BADALONA (Barcelona)

Telèfon: 933 885354
Consultes per telèfon, només fora
d'horari de la clínica, al mòbil:
608 738637

a/e: veterinari@zbv.cat

El més popular

  • No trobat

Darrers comentaris

  • No hi trobo rés